Sunday, 5 February 2012

02/02/2012

INRODUCTION :
ASSALAMMUALAIKUM !HI ,HELLO .i'm nurmaini bt yusuf ,just call me mai lah ..16 y/o currently stay at gombak  .okay if korang nak tahu kenapa saya buat blog ni .sebab saya bosan and saja nak luahkan apa yang saya rasa atau pasal hidup saya >,<  saya ni jenis PEMALU >.< ,MANJA,SWEET ,ececece ,hmmm NAKAL lah jugak sikit-sikit je .kalau dengan kawan lain lah kecoh gila , apelagi kalau tengah melepak ade-ade je yg kiteorang cakap . hihi >3 tapi  korang the best lah <3 *macam over kan .sorry kbye :)